FULL SERVICE & INNOVATIEF

BOUWEN

Kwaliteit, Bruikbaarheid & Comfort

Bij Aannemersbedrijf Van der Zee realiseren we uw droomwoning of bedrijfspand met ons ervaren team van vakmensen. Kwaliteit en vakmanschap zijn daarbij onze speerpunten. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie, wij leveren hoogwaardig vakwerk waarop u kunt vertrouwen.  

Wij streven bij al onze werkzaamheden naar kwaliteit, bruikbaarheid en comfort. Factoren die van groot belang zijn om tot een goed eindresultaat te komen. Samen met een kring van andere deskundige bedrijven hebben wij de afgelopen jaren heel wat werken met succes weten op te leveren. Misschien bent of wordt u ook wel één van onze tevreden klanten.

Onze Aanpak

Ontwerp & planning

Samen met u vertalen we uw ideeën naar een concreet ontwerp. Onze deskundige architecten en bouwkundigen staan garant voor functionele en esthetische ontwerpen.

Materiaalkeuze (TOP kwaliteit)

We gebruiken enkel hoogwaardige materialen die voldoen aan de hoogste normen voor duurzaamheid en veiligheid. Ook blijven we hierin innoveren.

Vakmanschap

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die trots zijn op hun werk. We streven altijd naar perfectie in elk detail. Ook werken we jarenlang met externe bedrijven.

Energieneutraal

Wij geloven in duurzaam bouwen en bieden de mogelijkheid om energieneutrale woningen en panden te realiseren. Wij houden van duurzaam!

Waarom kiezen voor Van der Zee Bouw?

Met decennia aan ervaring in de bouwsector zijn we uw betrouwbare partner voor elk bouwproject. Onze diepgewortelde kennis en expertise stellen ons in staat om zelfs de meest uitdagende projecten tot een succesvol einde te brengen. Uw wensen en tevredenheid staan bij ons centraal. We begrijpen dat elk project uniek is en luisteren nauwlettend naar uw behoeften en verwachtingen. Door open communicatie en samenwerking leveren we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw visie en doelstellingen. Als voorstander van duurzaamheid streven we naar milieuvriendelijke bouwpraktijken en energiezuinige oplossingen. We zijn toegewijd aan het verminderen van onze ecologische footprint en het creëren van gebouwen die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar ook aan die van toekomstige generaties.

Kennismaken? Wij bespreken graag vrijblijvend uw woondromen!

Bekend van
Snel naar
Contactgegevens
Langheckweg 44
6468 EL Kerkrade
+31 6 417 678 05
info@vanderzeebouw.nl
Volg Aannemersbedrijf Van der Zee
Developed by ISL Marketing
usersmapleafmenupage-break