ALLES VANUIT EIGEN BEHEER

VERKOOP EIGEN OBJECTEN

Kwalitatief & Betaalbaar

Bij Aannemersbedrijf Van der Zee nemen we het verkooptraject van onze eigen ontwikkelde en gebouwde panden in eigen beheer. Door onze rol als ontwikkelaar, aannemer en verkopende partij te combineren, streven we ernaar om woningen tegen gunstigere tarieven aan te bieden, of met een hogere kwaliteit voor een prijs die marktcomfort biedt. Wij geloven in directe betrokkenheid bij het verkoopproces, zonder tussenkomst van een makelaar. Dit stelt ons in staat om een soepeler en efficiënter verkooptraject te garanderen, met maximale controle over de kwaliteit en presentatie van het pand.

Onze Aanpak

Ontwikkeling en Bouw

Als ontwikkelaar en aannemer hebben we volledige controle over het hele bouwproces, van concept tot oplevering. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige woningen te creëren die voldoen aan de hoogste normen.

Verkoop

Onze ervaring en kennis van de markt stellen ons in staat om een effectieve verkoop te realiseren die aansluit bij de behoeften van u als potentiële koper.
Hierin staan uw belangen voorop en onze manier van werken centraal.

Transparantie & Betrouwbaarheid

Wij streven naar transparantie en betrouwbaarheid in al onze transacties. 
U kunt rekenen op eerlijke communicatie en duidelijke afspraken gedurende het hele verkoopproces. Ook hierin is van belang dat u zich prettig voelt gedurende het traject.

Flexibele bezichtigingen

We bieden flexibele bezichtigings mogelijkheden aan potentiële kopers, waardoor u het pand op uw gemak kunt verkennen en vragen kunnen stellen in een ongedwongen informele sfeer.
Wij denken graag met u mee!

Waarom Kiezen voor Van der Zee Bouw

Door rechtstreeks te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar, kunnen we woningen aanbieden tegen gunstigere tarieven. Als ontwikkelaar en bouwbedrijf kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen, van ontwerp tot constructie. Door het verkooptraject in eigen beheer te houden, hebben we maximale controle over het proces en kunnen we snel inspelen op veranderingen in de markt.

Objecten te koop aangeboden:

Zilverzandstraat 1, Heerlen
Bekijk object
Pinksterbloem, Heerlen
150 m² wonen
5 Slaapkamers

Kennismaken? Wij bespreken graag vrijblijvend uw woondromen!

Bekend van
Snel naar
Contactgegevens
Langheckweg 44
6468 EL Kerkrade
+31 6 417 678 05
info@vanderzeebouw.nl
Volg Aannemersbedrijf Van der Zee
Developed by ISL Marketing
homelockbriefcasemenuframe-expandhighlight